Irtiotto Ikaalisiin


InstagramCapture_fd9e2057-b876-4d8f-86dd-729a90807f6b

Joskus on hyvä etäännyttää. Katsoa omaa pesää kauempaa, paeta satunnaisesti valittuun piilopirttiin ja unohtaa arjen alituisesti läsnäolevat vaateet ja ne normaalisti voimaannuttavana toimivat rutiinit.

Paikan ei tarvitse olla kaukomailla tai kallis viiden tähden kohde. Oikea mielentila riittää. Jos matkalle saa raamitettua varovaisen toiveen levosta tai halutuista aktiviteeteista ja toiveet vielä kohtaavat muun seurueen kanssa edes hieman, saattaa kotiin palata koko joukko hymyileviä reissussa sopivasti rähjääntyneitä matkalaisia.

Pääsiäiseksi pakattiin siis auto ja osaklaani lähti Ikaalisiin. Katsottiin budjettihuone ja valittiin Ikaalisten kylpylästä palvelut sen hetkisen mielentilan mukaan. Budjettihuone toimi hyvin leposijana ja lautapelien tukikohtana, vaikkei ihan luksustasolle yltänytkään.

WP_20150403_001

Aikaa kylpylässä saa vietettyä monella tapaa. Jos ei perinteinen altaissa viruminen ole aivan mieleisin rasti, löytyy vaihtoehtoiksi keilaamista, pingistä, biljardinpeluuta, kuntosalia. Juoksemiseen haastetta antava voimalenkki oli kesää odotellen todella voimaannuttavassa kunnossa. Aamulla lumenpintaa kuluttaneen hiihtäjän jäljillä oli hiukan normaalia raskaampaa nostaa jalkaa mäkisessä maastossa..

Kauneuskeskus Ficus oli lauantaina miehitetty osaklaanin toimesta. Kolmelle kasvohoitoa, yksi täydellinen, jotta vanhasta saataisiin uutta ja kaksi perinteisempää uusille ja tuoreille kasvoille. Osaavaa ja ammattitaitoista. Rentouttavaa.

Arjenjäykistämät lihakset kaipasivat myös huoltoa ja Ficuksen ladyt ovat ammattilaisia paikallaan. Varattu hoitoaika meni siivillä ja lisääkin olisi vielä kaivannut…Ratsastus, kiipeily, lenkit, sali, tanssi, akrobatia pitävät kyllä kehon kunnossa, mutta selkeästi aikaan saavat myös tiukkana valittavia lihaksia. Puhumattakaan lukemattomista tunneista konttorin tuolilla ja autonratissa niska notkollaan nököttäen.    Parantavat kädet, siten voisi kuvata saatua hierontaa. Hyvän hieronnan jälkeen ei samalle päivälle enempää liikuntaa edes kaipaa, haluaa vain nauttia kehon hyvästä olosta. Nämä Ladyt tietävät mitä tekevät ja saavat asiakkaan myös tuntemaan olon hoidetuksi ja kohdatuksi. Kiitos!

Ruokaravintoloista tuli testattua  à la carte- ravintola Charmant. Ravintola oli saatu mukavasti eriytettyä omaksi rauhalliseksi kokonaisuudekseen. Palvelu oli mukavaa ja sai rentoutumaan välittömyydellään. Ruoka oli positiivinen yllätys. Annokset sopivankokoisia, maut hyvin yhteensopivia ja yllättäviäkin. Vaihtoehtoja löytyi kasvisyöjälle, vaativalle, kulinaristille  ja kaikkiruokaiselle helposti. Kaikkiruokaisen tuoreen rosmariinin syöntikokeilu tuoksui seuraavana yönä aavistuksenomaisen jouluntuoksuisena kuorsauksen tuhinan mukana. Pienet ja suuret nassut huokailivat varsin  pulleina ja tyytyväisinä jälkiruokien jälkeen. Hintava paikka, kyllä. Joskin myöhemmin todettiin, että koko kylpylässä hintataso oli viilattu varsin samalle tasolle ruokapaikkojen osalta, Loppuvapaalla kurottiin budjettia omalla menulla, onnistuneesti.

kasvis

Kaipaamaan jäi monipuolisempaa tarjontaa iltaelämään. Ikaalinen on profiloitunut iskelmään ja se näkyi kuntosalista tanssisaliin. Valitettavasti. Jos olisi ollut disco alkuillassa tai myöhään yökyöpeleille, saattaisi olla, että olisi tullut jäätyä vielä ravistelemaan arkea kropasta ja heiluttamaan pyrstösulkia antaumuksella. Loppuillasta olisi voinut nojata tanssin ilosta ja rytkeestä uupunutta hikistä kroppaa toista vasten hitaassa ja saada vielä varpaankärjissä asti kihelmöivän suudelman. Sitä olisi kaivannut…

Jäin vielä miettimään, että mikä koukuttaisi uudestaan Ikaalisiin? Ehkäpä parantavat kädet, jos äkkiseltään pitäisi valita… ja kesä voisi olla, jotta pääsisi testaamaan houkuttelevana paljastuneen uimarannan…

WP_20150404_008ikaalinen

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s