Joskus aika tulee täyteen ja on hetki sanoa hyvästit


DSC04025.jpgLomalla pohdimme, kuinka helposti pitkä parisuhde alkaa muistuttaa tasapainoista poliittista tilannetta. Molempien elämästä tulee yhtä konsensusta. Menee ”ihan hyvin”, ”ihan jees”. Politiikassa konsensus saattaa olla hyväkin tilanne, mutta parisuhteelle näivettävä. Kun kaikki on tasaista, on jo hukattu jotain oleellista. Tasaisuuden huomaa, vaikka siitä, miten erilaisiin ratkaisuihin päätyy yksin ja yhdessä. Yksin kulkiessa tulee helpommin ja spontaanimmin kokeiltua jotain uutta ja erilaista. Yhdessä päätyy helpommin siihen samaan vanhaan oletukseen, jonka olettaa toisenkin hyväksyvän.

Joskus aika tulee täyteen ja on hetki sanoa hyvästit. Lomalla oli aikaa hiljentyä ja päätimme, että on aika lopettaa tämä tarina. Laitamme tämän päivityksen myötä NikiNitan pakettiin. Menneet vuodet ovat olleet tunteiden täyttämiä ja vaiherikkaita. Parisuhteen kiemurat on käsitelty kirjoittamalla niin monesta suunnasta puhki, että uudet tarinat olisivat vain vanhan toistamista.

Olemme saavuttaneet sen, mitä kirjoittamisen kautta olemme hakeneetkin. Olimme hukkaamassa elämästä jotain oleellista ja onnistuimme löytämään uudelleen polun uskomattomalle tarinalle, jota on hyvä kulkea.

Sivuja ei kuitenkaan suljeta, joten vanhat ja uudet lukijat voivat edelleen löytää tänne tarkastelemaan erään parisuhteen yhden elämänvaiheen riemuja, suruja, matkoja ja seikkailuja luonnossa ja keikoilla.

Molempien omat sivustot jäävät edelleen henkiin. Sivusto Hocmomentum jatkaa keski-ikäisen naisen tarinaa kasvusta,  irtautumisesta, rakkaudesta, hengittämisestä ja elämän ihmettelystä. Myös Kickoflife sivusto saattaa silloin tällöin purkaa kirjoittajansa mieltä askarruttavia aiheita latomalla tietokoneen ruudulle kirjaimia epämääräiseen järjestykseen.

Vanhan kuoppaaminen on myös uuden alku. Molemmilla on edelleen halu kirjoittaa. Molemmilla halu kirjoittaa edelleen myös yhteistä tarinaamme yhdessä. Aika näyttää, missä muodossa, mistä aiheista ja millä formaatilla kirjoittamista jatkamme. Sitä ennen on aika olla hetki hiljaa.

Kiitoksia kaikille lukijoille.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s