Turku by night, Cosmic Comic Cafe


Cosmic ComicEksyimme ensimmäisen kerran Cosmic Comic Cafe:hen klaanin turkulaistuneiden jäsenten suosittelemana  lokakuisena iltana ennen Poets of the fall:n keikkailtaa. Istuimme baarin nurkkapöytään  tuijottelemaan toisiamme silmiin ja ihmettelemään, josko vanhalla parilla riittäisi vielä juteltavaa tuopin ylitse ilman ryminääkin.  Cosmic Comic Cafe sijaitsee Forumin kirjastonpuoleisen sisäänkäynnin yhteydessä. Ei-turkulainenkin löysi hyvin perille, kysyttyään ensin neuvoa toisen baarin ovelta ja lopulta soitettuaan klaanin paikallisohjaukseen, joka sitten puhelin korvalla neuvoi perille saakka.

Paikkaa markkinoitiin meille sekä rentona istuskelupaikkana että monipuolisella olut- ja siiderivalikoimalla. Cosmic Comic Cafe tuntuikin jo heti sisään astuttua kotoisalta mestalta. Baarissa on paljon pieniä pöytäryhmiä, joiden ympärillä voi istuskella vaihtelevalla kokoonpanolla. Tunnelma on viihtyisä ja talo tarjoaa useita pöytäpelimahdollisuuksia yhdessä iltaa viettäville ja ison hyllyllisen sarjakuvia yksinäisille susille tahi muutoin vain hiljaisille.

Vapaata pöytää saattaa hetken aikaa joutua odottelemaan, muta tiskin ääressäkin on kiva seisoskella ja seurata pubin tunnelmaa. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Olut- ja siiderivalikoimaa riittää sen verran, ettei aivan heti tarvitse kierrosta aloittaa alusta. Valikoima myös elää jatkuvasti.

Hifistelijä löytää siis juomavalikoimasta varmasti omansa, mutta onneksi tällainen tavallinenkin tallaaja selviää tiskiltä ilman noloa tunnetta, että olisi jotenkin väärässä paikassa. Oluiden ja siidereiden hienouksiin syventymätönkin asiakas saa palvelua ja mieluista juotavaa.

Ei ihme, että etenkin hiukan nuorempi väki on löytänyt Cosmic:n arki-iltojen ja viikonloppujen olohuoneeksi. Taannoin taas Turussa käydessä, ei tarvinnutkaan kahta kertaa miettiä, minne suuntamme klaanin turkulaisvahvistusten kera iltaa istumaan.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s