Parisuhteen matkailublogi


WP_20150324_001

Eihän tämä parisuhdeblogi ole. Matkailustahan tässä kirjoitellaan. Extreme-kokemuksista ja maisemista matkan varrella. Milloin majaillaan kainaloittain oman peiton alla, milloin Tampereen Tornihotellilla tai auringossa Maltan pienellä saarella. Maisemina on milloin silmät ja korvat auki kulkiessa tavoitettu puolikas sana tai lehtiartikkeli. Toisinaan mielen maisema viltillä köllötellessä tai pääkopan kiehahtaessa. Joskus taas Hangon hienot merimaisemat tai discgolf radan mutaisin hetteikkö.

Ja kokemuksia tällä matkalla riittää. Omia ja matkoilla kuultuja. Hyviä ja huonoja, pohjalla kuitenkin aina hyvä vire. Ikävissäkin kokemuksissa hyvä huominen. Poutasäätä odotettavissa, hyviä tuulia purjehtia, kun on hetki vietetty hätäankkurissa myrskyn yrittäessä hukuttaa yhteistä venettä. Kaupunkeja, hotelleja, uutta ihmeteltävää, onnistumisia ja epäonnistumisia. Kaikki jättää jäljen ja jokainen jälki jättää muiston, molemmille omansa, silti yhteisen.

Liikkeellä ollaan jalan, klaanin kärryillä, lentäen tai nojatuolissa matkaillen, keittiön pöydän ääressä yhdessä surffaten. Joskus maistellaan kotona maailman parhaita korvapuusteja, toisinaan ihmetellään merimaisemissa munakaspizzan näköistä pasta Carbonaaraa. Joskus matkaksi riittää takapihan riippumatto, joskus ilta hyvässä konsertissa ja yhteinen hotelliyö on juuri sitä. Välillä mökkeillään, toisinaan on päästävä mieluummin minne tahansa – kunhan se on kaukana.

Jokainen sattumus ja uusi näkökulma matkan varrelta antaa aina jotain uutta. Keräilemme näitä reppuun mukaan. Välillä laskemme repun maahan, tutkailemme sisältöä ja kirjoitamme tarinoita. Kenties opimme tuosta jotain itsestämme, toisistamme, meistä yhdessä tai maailman menosta. Joskus vain ihmettelemme ja laitamme talteen. Pikkuhiljaa toivottavasti kasvamme ja osaamme taas kummastella uusia asioita ja tehdä uusia retkiä. Taitaakin olla niin, että matkalla oleminen on meidän parisuhdettamme. Yhdessä kulkemista, maisemien katselua, elämän ihmettelemistä. Hyviä ja huonoja kokemuksia, yhteisellä päätöksellä, tässä hetkessä yhdessä tahtoen eteenpäin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s