NikiNita


Blogitekstejä ja ajatusvirtoja parisuhteen kipukohdista, elämän suolaisista ja pippurisista mausteista sekä välillä melkein siirappisen onnellisista hetkistä. Lisänä tarinoita yhtämatkaa kuljetulta elämänpolulta, kuvauksia yhdessä koetuilta keikoilta, parisuhde-basecamp-hotelleista ja varsinaisilta parisuhdematkoilta. Yhteistä taivalta parilla takana kolmekymmentä vuotta ja rapiat päälle.

Niki edustaa blogissa miehistä näkökulmaa, kirjoittajana romanttinen ja mietiskelevä, Nita temperamentikasta naisnäkövinkkeliä, kirjoittajanakin suoraviivaisempi ja syvästi tunteva. Editit tehdään yhdessä, niin tekstissä kuin parisuhteessakin !

ME 24.2.2015

lifegigslove@gmail.com


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s