Tavastia, Melrose


WP_20150214_007

Tavoitteet: Pään tyhjennys ja uuden taipaleen aloittaminen

Puitteet: Tavastialla kohdallaan. Erinomainen klubimesta tällaiselle meiningille..

Saavutettu anti: Energiaa purettu ja uusia kiviä kerätty rekeen palasteltaviksi

Ideoita: Keikkapaikka on keikkoja varten, etsi jatkot jatkossa muualta

Olipahan energistä menoa! Lavan etureunalla suoritettu kokovartaloravistelu vie mukavasti arjen muut haasteet hetkeksi mennessään. Melrosen äijistä lähti kunnolla potkua ja yleisössä hiki virtasi ainakin tällä pariskunnalla. Bändi istui Tavastialle kuin sormi sieraimeen ja täytti energiallaan tilan tehokkaasti.

WP_20150214_002

Lähtökohtana oli keikan lisäksi tutustua legendaarisiin Tavastian keikkatiloihin. Keikkapaikkana mesta toimiikin erinomaisesti..aivan samaa ei voi kyllä todeta loppuillan lauantaidiscosta. Ensin tunti kylmää odottelua, kun keikkakamat roudataan pois ja tiskijukat tilalle..sitten kehnosti yhteen mestaroitua diskoilua väljällä tanssilattialla ..vai olisiko sittenkin väljähtyneesen tunnelmaan vaikuttanut kontrasti kahden reilun neljäkymppisen tanssijalan heiluttajan ja muun keskiältään juuri kahdenkymmenen ylittäneet varovaisen heilujan välillä. Seuraavalla kerralla jatkot kunnon yökerhossa tai hotellin parivuoteessa eikä Tavastian limudiscon puolella. Toisaalta puoliväsyneenä pitkällä taksimatkalla ehtii parisuhdepalapelissä laittaa useammankin palasen kohdalleen tai vinksalleen.

 WP_20150214_006

One More Chance


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s