Nuoleminen ei elätä


Istut sohvalla vieressäni, kätesi silittää niskaani. Tunnen kosketuksestasi, että kaipaisit lähemmäs. Vastaan suudelmaan. Annan ajatusten kaikota kauemmas, liu’un lähemmäs, iho iholle. Taustalla soi radio. Sopivasti tunnelmaan sopivat kappaleet lipuvat taustalle toinen toisensa jälkeen. Kosketuksissa tuntuu kasvava polte.

Taustalta kajahtava ” Nuoleminen ei elätä” -lausahdus kirvoittaa molemmat hereille kuumenevasta hetkestä. Tuijotamme toisiamme Kaalimadon mainostunnarin kuuluessa taustalla ja nauru pyrkii väkisin molempien suupieliin. Taika on poissa. Keräilemme itseämme kasaan hillittömästi hihittäen.

Uusi yritys, radion kanavasurffaus suoritettuna ja sopiva vire alkaa jälleen olla kohdillaan. Kyllä tämä tästä. Iho iholla, katse hyväilee kuumenevaa ihoa. Taustalla kuuluu soivan Reckless loven biisi. Aivot virittyvät yhtäkkiä kuuntelemaan taustalla soivaa kanavaa. Scandinaaviset kiimaiset mimmit ovat puheenaiheena kuin tilauksesta. Katsahdamme toisiimme, taisimme tavoittaa saman ajatuksen. Sohvapaini taittuu hervottomaan naurun rytkeeseen.

Tunnelma vaatii jälleen hetken kehittyäkseen. Radio soi taustalla edelleen. Kuulostellaan toisella korvalla klaanin mahdollisia kotiin palaamisen ääniä. Pikainen viikonloppuhoito näyttää kehkeytyvän pitkäksi esileikiksi. No jaa, parisuhdeseksi lienee parhaimmillaan täynnä hyvää oloa, viipyilyä ja roppakaupalla humoristisia tilanteita.

Photo@Nikinita2016_1


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s