Kypsää hedelmää tarjolla – nikinita Mango-hotellissa Tampereella


IMG_20151201_193518Niin siinä kävi, että kaksi rakastuneen punaisena roihottavaa keski-ikäistä löysivät itsensä Tamperelaisesta Hatanpään puistokujalla sijaitsevasta Mango Hotellista. Aivan keskustaan budjettivaihtoehdolla ei siis päästy.

Kaikenlaiset ajatukset ja ennakkoasenteet hotelliin liittyen vilahtelivat aivolohkoissa menomatkalla. Puheissa vilahtelivat lausahdukset, joissa yksissä tuumin todettiin, että kyllähän kolmen tähden hotelleihin mennään ulkomaanmatkoillakin. Ihan hyviähän ne varmaan ovat. Mitä siitä, jos hotelli ei tunnusta minkään ketjun väriä ja bonukset, plussat ja pinssit jäävät saamatta.

Tämä majapaikka valittiin puhtaasti hintaperusteella. Parkki ja aamiainen haluttiin saada samaan rahaan.

Ajomatka sujui melko kivuttomasti ilman navigaattoria Tamperetta keskinkertaisesti tuntevilta. Yön armelias pimeys suojeli teollisuusalueen miljöön totaaliselta iskeytymiseltä tajuntaan. Vanha kerrostalo nökötti keskellä autokauppoja. Parkkitilaa pihalla oli reilusti ja auto saatiin aivan oven läheisyyteen.

Sisään ilta-aikaan pääsee puoli kahteentoista saakka. Kun rohkeasti soittaa ovikelloa, niin respasta tullaan avaamaan ovi  nopeasti. Käytävät ovat kapeat ja rappusia on kuljettava. Huonojalkaisen hotelli tämä ei ole. Ihan ensimmäisenä paikasta tajuntaan nousi mielikuva siisteydestä. Pieni hotelli on todella siisti,  jopa hotellihuoneen kylpyhuone saa ison plussan puhtaudestaan.

Erilaista hotellissa oli numeraalinen ovikoodi, jota ahkerasti oviin näpyttelemällä pääsi kulkemaan aamiaiselle, omaan huoneeseen, pesulaan ja yhteiskeittiöön teetä hakemaan. Avainkorttia ei ollut käytössä. Ovikoodi  oli kuitenkin sen verran pitkä, että respasta saatua käyntikorttia, johon koodi oli kirjoitettu, piti kuljettaa varmuudeksi mukana.

IMG_20151201_194153Itse hotellihuone oli yllättävän tilava ja kodikas. Huonekalut olivat tummaa puuta, hieman intialaisvaikutteisia koristeineen. Verhot noudattivat samaa huoneen henkeä. Huoneessa oleva televisio ei ollut suurinta mahdollista tuumakokoa, mutta kaukosäädin toimi.   Monessa neljän tähden hotellissa hienot mediavermeet jäävät käyttämättä joko kapulaongelmien tai huonojen käyttöohjeiden vuoksi. Yllättävää kyllä varaamassamme hotellihuoneessa oli myös mukavana lisänä iso jääkaappi.

Tässä hotellissa on hyvät sängyt. Patjat ovat pehmeät ja tyynyt isot. Jalkopäässä vielä mukava jalkojen alle sopivasti asettuva pyöreä koristetyyny.  Viime kuukausina selkeästi univaivaiselle pariskunnalle sängyn mukavuus takasi myös hyvät unet, kun siihen saakka ehdittiin. Kylpyhuone oli suihkuverho mukaan lukien siisti. Vettäkin suihkusta tuli hyvällä paineella.

IMG_20151202_081233Aamiaisesta voisi sanoa, että se oli kotoisa. Paljon hotelliketjujen elementtejä nakkeineen ja lihapullineen. Jogurtit olivat pikkupurkeissa tarjolla. Leipää löytyi muutamaa sorttia  ja leivänpäällisiä ihan valittavaksi  asti.  Kotiin verrattuna ero oli se, että molemmat parisuhteen puoliskot pääsivät valmiiseen pöytään, ilman aamun pakollisia aamiaisaskareita.IMG_20151202_081243

Mango hotel Tampere osoittautui erittäin hyväksi majoitusvaihtoehdoksi. Paljon enemmän kuin hintansa väärtiksi. Hyvin voisi majoittautua uudelleenkin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s