Se tavallinen tarina


Hei nainen! Hei mies! Herätys hetkeksi. Onko samassa taloudessa kanssasi toinenkin ihminen. Siis se nainen tai mies, joka asuu teillä. Oletteko parisuhteessa? Jos vastaus on myöntävä, mutta hengailette yhdessä vain hyötytarkoituksessa, voit etsiä jonkin toisen blogin aikasi kuluksi. Jos majailette keskenänne muista syistä, niin mietipä hetki. Rakastatko häntä?

Siis ei rakastatteko toisianne, vaan juuri sinä. Rakastatko häntä? Myöntävän vastauksen löydettyäsi kannattaa ottaa astetta vaikeampi pohdinnan aihe. Mitä rakkaus sinulle merkitsee?

Kun olet saanut jotenkuten hallintaan rakkauden merkityksen juuri sinulle, niin otapa pohdintaan nykyinen elämäsi. Työ, harrastukset, mihin aikasi käytät, mikä on sinulle tärkeää.

Istu kannon nokkaan ja täytä kunnon pesällinen piippuun, jätä lenkille lähtiessä korvanapit pois ja kuuntele musiikin sijasta hetki omia ajatuksiasi, tai tee mitä ikinä teetkin rentoutuaksesi ja pysähdy hetkeksi. Ota toiselle kämmenelle ajatus rakkaudesta ja toiselle kämmenelle oma elämäsi tällä hetkellä.

Onko tilanne sama kuin poliisikoulun kokeissa. Pyöreää palikkaa on vaikea saada kantikkaasta reiästä lävitse. Ei hätää, kyllä se sinne voimalla menee. Eikö vain? Voimalla runtattu kohdalleen, niin kyllä se siellä pysyy. Elämä on hyvässä vauhdissa kohti, niin ikään poliisikoulusta tuttua, seuraavaa tehtävää varten.

Tunteet kurissa ja pidätä niin pitkään, että keltainen neste saavuttaa vähintäänkin korvien tason. Sen jälkeen oletkin valmis ottamaan ensimmäiset todella itsekkäät askeleet. Tämä on kuitenkin sinun elämäsi , eikö vain?

palikat 2


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s