Syntymäpäivä


Syntymäpäiväsi. Aina yhtä haastavaa löytää oikeaa lahjaa. Kysymällä tietenkin selviää, mikä juuri nyt olisi mielessä, mutta iloista yllätystä on jo sitten vaikeampi keksiä. Vaikka olet toista lähellä, ei silti ole helppoa aistia, mikä olisi toisen salainen haave, mitä ei vain ole saanut itse aikaiseksi. Eikä juuri nyt tarvittava asia  mikään huono vaihtoehto ole. Ajatus on toki tärkein ja parempi antaa jotain käyttökelpoista kuin jokin satunnainen mieleen juolahtama.

Omakin syntymäpäiväni on aivan kohta. Tiedän kyllä kaikenlaista, mitä voisin toivoa ja haluta. Kesälukemisesta kaikenlaisiin harrastusvälineisiin ja harrastuksiin. Onkohan sinullakin samanlainen tilanne? Tiedät kyllä, mitä itse toivoisit, mutta toiselle on aina niin vaikea keksiä, kun ei kuitenkaan pääse toisen nahkoihin tutkimaan piilossa olevia toiveita.

Entä, jos tänä vuonna antaisimmekin toisillemme yhteisen lahjan? Pistetään kaikki parhaat palat elämänpohdinnoistamme pakettiin ja otetaan käyttöön.  Tästä hetkestä. Aina ikuisesti, juuri tästä hetkestä. Minä olen sinun ja sinä olet minun. Ei pilvissä leijaillen, koska aina eivät siivet kanna.  Ja varmasti aina välillä eteen tulee se hiekanmurunen, johon molemmat kompastumme. Mutta tästä hetkestä voi aina nousta ylös, katsoa eteenpäin ja nauttia maisemista. Opetellaan taas tästä hetkestä elämää yhdessä. Ihmetellään murheita ja iloja. Tunnetaan surua ja onnea. Lapioidaan yhdessä umpeen poteroita ja nimismiehenkiharaa,  joita varmasti vielä kaivamme taas uusia ja saamme vauhdissa aikaiseksi.

Muistetaan aina välillä istua alas ja rauhoittua. Istutaan yhdessä teellä ja katsellaan elämän maisemia. Katsotaan välillä taakse, kuinka kivikkoisen reitin olemme kulkeneet. Muistellaan hyviä hetkiä ja kerätään niistä energiaa tähän hetkeen. Ihmetellään missä olemme nyt ja pidetään toisistamme huolta, jotta olemme hyvässä vireessä tulevia huomisia varten.

moomit yhdessä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s