Peruspervo parisuhteessa


Avaapa silmänsä kuinka ymmyrkäisiksi tahansa, sulkeepa korvat korvatulpilla tai parhaimmillaan vaikka paremman luokan kuulokkeilla, paljasta pintaa ja houkutteita suoltuu tajuntaan kaikkien aistien välityksellä. On napapaitaa hoikkaakin hoikempien pajunvitsamallien päällä, sensuelleja töröhuulia erilaisilla nude-, pinkki-, puna-, glitter-  ja mikä-milloinkin-on-muodissa-väreillä väritettynä, uhkeita alusasuja somevirta tulvillaan, treffiseuraa salaviestein kesken keskittyneen radion kuuntelun, alatyylistä ylälentoa tai mitä milloinkin tavoitellaan.

Ole siinä sitten tavallinen makkarallinen puuterinvärinen mummoalushousuinen ja allien peittävällä paidalla varustettu hyvää-ikää-käyvä naisenpuoli tai vaihtoehtoisesti hieman erilaista raamia muotoihinsa saanut kumpareen kasvattaja, pikkuisen lökäpöksy,  alkavalla pälvikaljulla ja kevyellä hikiaromilla. Saati, kun yrität mennä ostamaan vaatetta tai toista… Pienen pientä riepua joka tangossa, kokonumerot alkavat kirpuista ja päättyvät mini-ihmisiin. Kyllähän siinä sitten, kun ahtautuu kopissa posket punoittaen kretonkiin jos toiseenkin, tulee väistämättä noudattaneeksi nykyistä napapaitalakia.

Mikä saa meidät määrittelemään ideaalikumppanin pääasiassa ulkoisesti… ihanat räpsyripset, sorjat sääret, pitkä ja komea, lihaksikas, kapeasta vyötäröstä olisi mahtava napata kiinni ja puristaa kunnolla. Vaatteet pitäisi olla sitä tai tätä tyyliä,  varallisuus ISO plussa, järjettömän hieno auto tarvitaan, jos olisi työ vaikka johtoasemassa, asunto hyvällä paikalla ja varaa matkusteluun ja hemmotteluun. Deittipalvelut syytävät kolmen sekunnin klikkaustarjouksia, ensivaikutelma -CV:tä nenän eteen. Moniko tulee hylänneeksi sen työmatkalla vierellä viimeiset kolme vuotta kulkeneen mukavan tuntuisen sinkkuihmisen unelmakandidaattia etsiessään. Rakastuessaan lähinnä itseluotuun ideaalikuvajaiseen.

Kuvajaisia ja haaveita on kyllä tyrkyllä. Senkun klikkailee ja kurkistelee. Klikiti klik. Avautuu sivusto jos toinenkin somen syövereistä. Pitää vain päättää meneekö leikkikalusivustolle, onko aika uudistaa korsettilookki vai katselisiko ihan vinkkiä alan osaajilta… tiedä vaikka oppisi jotain uutta. Mäntä ja sylinteri, kun toimivat niin monella tahdilla ja kulmalla… Ja voisihan sitä ihan kurkistaa, ihan vähän vaan millaisia escortteja, tindereitä ja eliittikumppaneita on vapaana.. eihän sitä kukaan tosissaan, mutta pikkuisen… Netistä kukaan ketään löydä, paitsi joku tutuntutuntuttu… kuulemma.

Entäpäs kun on saatu saalis koukkuun ja aletaan tositoimiin? Haetaanko ryskeeseen mallia viimeisimmästä herrain käsityölehdestä vai kaivetaanko heruttavampaa settiä harlekiinityyliin kynttilöillä ja hemaisevilla alusasuilla. Mennäänkö Fifty shades of gray -tyyppisellä  rekvisiitalla, vaikka heikompaa jo hirvittää. Pitääkö olla herkkis, kiltti koulutyttö vai roisi katutyttö. Onko kimpussa paha poika vai hellä ja ihana nallekarhu.

Mitkä ovat omat ja kumppanin odotukset. Sekoittuuko mielessä luotu fantasiapartneri ja todellisuus suloiseen ja liekkiä kuumasti lietsovaan sekamelskaan. Vai käykö niin, että jenkkakahvojen lihaisa lätkyttely pulleaa oluttonkkaa vasten ei ihan vastaakaan kummallekaan haettua efektiä. Ei auta, vaikka sulkee silmät ja koettaa elää hetkessä. Mikä riittää ja mitä kukin tavoittelee. Unohtuu tässä elämän röhinässä, että läheisyyteen riittää kaksi samanmoista tallaajaa, joilla on toisilleen avoin sydän. Olipa siinä sitten iholla vastakkain metritolkulla kahvaa tai tonkkaa, kun lähikontaktiin pääsee, ei liene niin merkityksellistä, jos vieressä on oma tärkeä. Sellainen kokolihaksi tullut fantasiaolento, että.

massut vastakkainLinkkivalinta: Disney – Sexy, Naughty, Bitchy me ( alkuperäinen biisi Tata Young)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s