Suunta hukassa ?


i'm lost

Onko oikea valinta kaikkein ilmeisin. Onko oikea valinta se, joka tuntuu ensituntumalta oikealta, vaiston varaisesti. Seuraanko valintaa, jonka muut ovat tehneet puolestani, sitä yleisesti hyväksyttävää. Miksi haluan tätä juuri nyt. Onko valinta ilmeinen vai onko haluni taustalla jotakin muuta. Onko takana selittämätöntä pahaa oloa, joka vaatii muutosta. Mikä tahansa muutos on hyvästä, koska se vie pois nykyisestä. Olisiko minulla sittenkin vielä hetki aikaa pysähtyä ja pohtia, mitä oikeasti haluan, mikä on lähinnä oikeaa valintaa juuri nyt. Vai onko minulla paniikki, pakko tehdä vain jotain mikä vähänkin tuntuu sinnepäin..

Onko tämä koulu minun? Valitsenko suunnan, koska vanhempani ja kaverini ovat sitä mieltä, että tänne minä sovin. Älä ainakaan valitse mitään, missä ei ole työtä tarjolla. Hanki kunnon ammatti, äläkä mitään huuhaa hommia. Ihan hyvä juttu, mutta opiskele myös ammatti. Olenko nyt sitten tyytyväinen, kaikkien näiden vuosien jälkeen. En elä unelmaani, mutta tulen toimeen. Olisiko edes nyt vaikka harrastaa sitä, mistä unelmoin, vai täytyykö vieläkin suorittaa?

Haluanko oikeasti vaihtaa asuntoa. Muuttaa maalle, metsän keskelle. Olisiko sittenkin nykyisessä hyvä? Vai kenties sittenkin jossain muualla. Meren rannalla, kaupungissa. Miksi tässä ei ole hyvä olla? Johtuuko se asunnosta, työmatkoista vai elämästä yleensä. Auttaako maisemanvaihdos vai kulkeeko kaikki vanha mukana myös uuteen ja uudessa paikassa ovat mukana vanhan taakat ja uuden rakentaminen.

Tartunko kiinni tähän ihmiseen, vai olisiko sittenkin viimeinen hetki  katsoa silmiin omaa kultaa. Katsoa silmiin ja kysyä missä me oikein olemme, miksi minulla ja sinulla on paha olla. Voimmeko tehdä tälle jotain, vai jatkammeko matkaa omiin suuntiimme. Olemme tehneet paljon valintoja, oikeita ja vääriä. Kulkeneet samaan suuntaan ja kulkeneet eri suuntiin, mutta kenen ohjauksessa ja millä agendalla. Voisiko tästä sittenkin rakentaa vielä meidän elämämme.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s