Rakkauden puuhamaa


Honey, tahtoisitko? Käytäisiinkö yhdessä.. tuota,  vaikka ostoksilla? Hivenen kyllästynyt vilkaisu kertoo, että kierros rättejä  pursuavassa sovitushelvetissä on kaukana kaupunkiloman tavoitteen asetannasta…. Uusi avausyritys – kaipaisitko jotain maustetta, hmm tuota… noh, niin. Miten tämä on nyt niin vaikeaa pukea sanoiksi. Naisporukassa on koluttu kotimaan ja veljeskansan shopit läpi ja löydetty yhtä ja toista jännittävää iloista esinettä. ”Mennäänkö seksikauppaan?” Sainpas sanottua. Ilmeesi on näkemisen arvoinen. Vaimoko se? Perhana?

Suorastaan valon nopeudella vaatetta päälle ja aivopuoliskojen navigointiohjelma kohdilleen, kännykästä kohdelistan tarkistus ja yllättäen keskustassa on kuin onkin erittäin vapaamielisillä aukioloajoilla varustettu ilon tavaratalo. Tarviketta ja tarjontaa jos johonkin mielitekoon. Olisikohan siellä jotain tällekin parille.

Siinä sitten posket punoittaen kuunnellaan, kun asiantunteva myyjä selittää pariskunnalle vibrojen ominaisuuksia kuin automallien hienouksia ikään: kauden trendiväri, kierrokset säädettävissä portaattomasti, pestävä materiaali, muotoilu huippuluokkaa, tässä erityisesti otetuntuma huomioitu…. Ja sitten vielä penisrenkaat, ne on valmistettu yleensä silikonista, kumista, muovista, teräksestä tai nahkasta. Mikäs tuntuisi erityisesti teidän materiaalilta? Säädettävä vai ei-säädettävä. Säätömekanismeja on myös erilaisia? Metallikuulilla vai ilman? Valikoimasta löytyy toden totta valinnanvaraa perussetissäkin nirsoimmallekin sielulle.

Hieman tulee sellainen olo, että joskus tulee uteliaisuuttaan työnnettyä pieni punainen nenänpää aivan väärään paikkaan. Silti uteliaisuus vie voiton ja muina miehinä tulee katseltua tarjonta läpi A:sta Ö:hön. Mutta mitä ihmettä näillä kaikilla oikein tehdään…  no, siis tarkemmin… Tarvitaanko ihon, kosketuksen ja rakkauden nälän tyydyttämiseen koko tämä repertuaari. Eikö riitä, että tuntee olevansa haluttu ja haluaa toista? Nauttii ja antaa nautintoa...Suurin osa leluista tekee saman kuin sopivalla mielikuvituksella varustettu ihminenkin sormin ja huulineen. Vai antaako pinkki vibraattori paremmin luvan heittäytyä uuteen ja jännittävään rooliin… Karistaa viimeisenkin estonrippeen makuuhuoneen nurkkaan.

penispupupinkki_pauli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s