Parisuhdeviikonloppu, Hotelli Klaus Kurki


Klaus Kurki Urban Nature

Hotellihuoneita on tullut työmatkoilla ja parisuhdematkailussa testattua monenmoisia. Tämä Klaus Kurjen huone on ehdottomasti hotellihuoneiden listalla kärkipäässä. Joku saattaa kaivata isoja ikkunoita ja kaupunkinäkymiä, mutta pienet ikkunat tukivat hyvin huoneen perusideaa hämyisestä metsästä. Tähän tilaan astuessa saapui ihan omaan maailmaansa. Sai majailla rauhassa oman kullan kanssa, metsän hämyisessä valossa, jossa aika häviää ja mieli rentoutuu. Aivan erinomainen valinta viikonlopulle, jolloin heitetään unirytmit ylösalaisin, biletetään aamuneljään ja nukutaan sitten myöhemmin, jos ehditään.

Klaus Kurki Urban Nature

”METSÄN TUNTUA KAUPUNGISSA

Urban Nature-huonetta suunnitellessaan Harri Koskinen haki tunnelmaa metsästä, jossa valo siivilöityy puiden oksien läpi. Materiaalivalinnat korostavat avoimuutta: Kylpy- ja makuuhuonetta ei ole eroteltu jyrkästi, vaan osittain läpinäkyvä lasiseinä luo kylpylämäistä tunnelmaa. Rauhallisen huoneen valo muuttuu tarvittaessa hämyisäksi ja rentouttaa kuin oleilu metsässä.”

Kylpytilat olivat Harri Koskisen suunnittelemassa Urban Nature huoneessa aivan loistavat. Sadesuihkun ropina alleviivasi lempeästi metsän tunnelmaa ja kerrankin oli löydetty sadesuihkumalli, josa vettä tuli ihan kunnon paineella, eikä millään kevyellä kevättihkulla. Kylpyhuone ja saniteettitilat oli varustettu laadukkailla shampoilla sekä hoitoaineilla. Fööni oli kerrankin talonpuolesta kunnollinen ja muutoinkin huoltotilojen varustelu tyydytti parisuhteen kauniimman puoliskon tarpeet rentouttavasta suihkusta viimeiseen meikinvetoon saakka. Isännällehän riittää, kun vettä tulee tarvittaessa sekä hanasta että suihkusta..

Klaus Kurki Urban Nature                Klaus Kurki Urban Nature

Klaus Kurjen sisätilat olivat hotellin käytäviä lukuunottamatta silmää miellyttävästi sisustettuja. Aamiaistila oli pieni, mutta tunnelmallinen. Aamiaisella oli mukava viettää aikaa. Tila oli siisti, henkilökunta miellyttävää ja aamiaistarjoilu sopivan runsas ja hyvälaatuinen. Valmiiksi haudutetusta teestä saa aina plussaa. Sunnununtaiaamuna tilan pienuus löi myöhäistä saapujaa korville ja pöytätilaa oli vaikea löytää ennen aamiaisajan sulkeutumista. Pöydän löydyttyä aamupalahetki oli ruuhkasta ja henkilökunnan kiireestä huolimatta rentouttava ja herkullinen. Kurjen vahvuuksiin voi laskea myös mahdollisuuden italialaiseen tai suomalaiseen aamiaiseen. Suomalainen versio oli mukavasti tarjolla aamuseitsemästä yhteentoista saakka. Illan myöhäinen lintu saattoi huoletta venyttää heräämistä päivän puolelle.

Henkilökunnalle voi muutoinkin lähettää kiitokset hyvästä palvelusta ja loistavasta asenteesta. Ystävällisyys näkyi henkilökunnan asenteessa keittiöstä, respaan ja huonepalveluun. Vaikka varauksen ja maksujen kanssa oli hiukan sotkuja, kaikki sujui silti ystävällisen asiallisesti ja asiakas hyvin huomioiden. Huolimatta siitä, että olo kahden hotellivuorokauden jälkeen onkin entistä väsyneempi ja palautuminen näillä kilometreillä ottaa aikaa ainakin seuraavan viikon verran, ei siitä voi syyttää ainakaan hotellin hämyistä,  hyvin äänieristettyä, hiljaista huonetta ja mukavaa erikoisleveää vuodetta.

Klaus Kurki Urban Nature


One thought on “Parisuhdeviikonloppu, Hotelli Klaus Kurki

  1. Päivitysilmoitus: Glo Hotel Art | nikinita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s