maailma mahtuu peiton alle vol 2


Feet_in_bed

Nenä nenää vasten katsomme toisiamme silmiin ja silitämme toistemme kasvon piirteitä. Silitämme peukalolla kulmaa, haemme posken kaarta. Silitän korvanlehteä ja otan kasvosi kämmenieni väliin, suutelen sinua.  Käsi pörröttää niskahiuksia, silittää olkapäätä ja  selän kaarta, lämmintä sileää ihoa. Vedän vartalosi lähemmäksi, olet vielä unisen lämmin, tähän olisi hyvä nukahtaa vielä hetkeksi, mutta en malta, vaan suutelen sinua uudelleen, tunnen hengityksesi omaani vasten. Vielä rauhallisena, samassa rytmissä. Katson sinua silmiin, hymyilen ja suutelen kasvojasi, otsaa, poskipäitä, kaulan kaarta.

Hetki on raukean uninen, melkein kuin hidastetusta filmistä. Viipyilevää heräämistä, ihmetystä, hymyä ja ihon hiljaista  muistamista. Ihosi lämpö saa unen jäsenissä varisemaan hiljakseen pois. Vastaan suudelmaasi. Rutistan Sinua lähemmäksi. Annan suudelmasi lämmön herättää. Nautin Sinusta, siinä vierellä. Nautin yhä jäntevästä vartalostasi, karvaisista varpaistasi omiani vasten. Silitän selkääsi. Tunnen selkäsi lihakset vahvoina, kun vedät minut tiukemmin syliisi.

Tunnen kuinka kehosi herää ja vastaat suudelmaani. Kevätaamun aurinko valaisee huoneemme, kun kehomme kietoutuvat toisiinsa unen jäljiltä uutena ja levänneinä. Tunnen vartaloani vasten kuinka haluat ja tiedän,  että sinäkin tunnet minun haluni. Annamme heränneen halun viedä ja painaudumme toistemme lomaan kuumina tiukasti toisiamme sylissä pitäen. Kietoudumme oman maailmamme sisään, olemme yhtä ja maailma on meidän tässä, nyt.

kissat sylikkäin

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s