Parisuhde mustin sukin


jealous

Tanssiessa vierelle pyrkii toinen, selvästi Sinusta hieman liikaa kiinnostunut. Mielenkiintoista, siis toinenkin on apajilla, heittänyt avoimesti verkot vesille. Alleviivaa, että sinulla on muitakin mistä valita, halutessasi. Kiinnostut toisen tyrkystä liehittelystä. Lähdet hymyillen leikkiin mukaan ja näytät unohtaneen minut. Oletko oikeasti kiinnostunut vai kiusaatko minua. Lähdenkö tästä jäähylle baaritiskille vai jäänkö seuraamaan tilanteen kehittymistä. Jos yritän blokata kukkoilijan muualle… Ruumiinkieli puhuu myös täällä, miksei tuo kääpiö huomaa!

Uppoudut juhlissa intensiiviseen keskusteluun toisen kanssa. Teillä on selvästi kivaa. Sinulla on paljon hauskempaa kuin meillä yhdessä. Jurnuttaja, jonka kanssa ei voi ikinä tehdä mitään on astunut estradille.Tummat pilvet varjostaa juhlien tunnelmaa. Katsot kummeksuen ja ajattelet, että pakko varmaan poistua… ilta on pilalla joka tapauksessa.

Kuinka jokin harrastus voi olla tärkeämpää kuin koti, lapset, MINÄ? Sinulla on siellä ihan omat kaverit ja varmasti mielenkiintoisempaa keskusteltavaa asiasta, jos toisestakin. Ilta toisensa jälkeen kuluu tuon muka-niin-tärkeän parissa, ensin yksi ilta viikossa, sitten kaksi, kolme, lopulta viikkoon ei mahdu vapaapäivää kuin painavan parisuhdeneuvottelun jälkeen. Tässä parisuhteessa priorisointi näyttää olevan varsin yksipuolista.  En taida mahtua mukaan. Tuskin edes haluat. En varmasti vahingossakaan ilmaise kiinnostusta aiheeseen. EN.

Kuka Sinulle soittaa ja kenen kanssa keskustelet tuolla äänellä. Ei  tuo ole ainakaan työkaveri, ei varmasti. Ja miksi tähän aikaan illasta ja yhteydenottoja tulee jatkuvasti. Onko tuo kännykässä majaileva kaveri oikeasti minua kiinnostavampi, vaikka istun tässä vastapäätä. Pitääkö yöpöydältäkin kurotella vastaamaan keskellä yötä. Mikä ei voi odottaa aamuun ja oikean työpäivän alkamista.

Jaahas, tänään on sitten kaverikerhon illanvietto. Ilta ilman minua. Et aikonut ottaa autoa, ajattelit siis pitää hauskaa muiden kanssa, ilman minua, ilman autoa? Tuskin tulet tänään siis kotiin. Eikä kyllä edes tarvitse, pysy siellä missä olet. Varmaan joku ”ystävällinen” petaa sinulle punkan ja vetää kengät jalasta… Kyllä. Aamulla on kiva mönkiä kotiin piparmintuntuoksuisena silmäpussimakaronina. Tiedossa siis toinenkin ilta puolivaloilla ja neljäsosahuomiolla.  Täällä on pidetty taloa pystyssä…

Mustasukkaisuus kiehuu ja kuristaa.

SJUNDE_kummallinen
Åsa Grenvall: Seitsemäs kerros


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s