Rakkautta?


obey your master

Herkkyys, kiltteys, rakkaudenkaipuu, hyväksymisentarve. Taitavissa käsissä vallankäytönvälineitä, joilla on helppo ohjata. Täyttymätön tarve, epävarmuus ja sielunkumppanin kaipaus, työvälineitä, joilla ikiaikaisesti  on  huijattu omaisuutta, rakennettu valtaa ja hajotettu perheitä. Sinun on paha olla, tule luokseni, täällä on hyvä, parempi.

Toisen syyllistäminen oman pahan olon kautta toimii tehokkaasti. Tuntuu pahalta kun menet, valitset mieluummin tämän asian kuin minut, mene vain kun sinulla kerran on tärkeämpää tekemistä kuin minä, ainahan sinä ja minua et koskaan… Huono omatunto saa hyvänkin asian tuntumaan väärältä. Hauska ja hyvä, itselle tärkeä muuttuu huonoksi, epäreiluksi, salaa tehdyksi.

Virhe, jolla on satutettu toista on tehokas. Katumus, hyväksymisen tarve ja loukatun  paha olo. Yhdistelmä ja momenttivarsi, joilla on helppo pitää kiinni ja käännellä haluamaansa asentoon. Loukkaus antaa loukatulle oikeutuksen muistuttaa, tökätä asialla sopivassa kohdassa, yllättäen. Oma paha olo antaa oikeutuksen kyseenalaistaa, epäillä, muistuttaa, vahvistaa toisen katumusta ja häpeää tehdystä. Toinen tietää tehneensä väärin, ottaa vastaan, pyytää anteeksi, yrittää olla parempi..

Rakkaus ja sielunkumppanuus on vallan avainten tarjoamista toiselle. Annan sydämeni sinulle, pidätkö sitä oikein vai käytätkö sitä vain oman agendasi  täyttämiseen?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s