Maailma mahtuu viltin alle


Sternenhimmel

Tule kainaloon, ollaan yhdessä hiljaa. Kuunnellaan toistemme hengitystä ja annetaan hyvän olon tulla. Pysähdytään hetkeksi ja käperrytään oman maailmamme sisään. Lämpimään, jossa on vain me kaksi, yhteinen hengitys, yhteinen maailmankaikkeus. Tähän mahtuu kaikki.

Painat pääsi rintaani vasten, silitän hiuksiasi. Vartalo vasten toista, villasukat jalassa, varpaat varpaita etsien. Tässä on hyvä, juuri näin. Hetki sitten maailma tuntui vielä kylmältä paikalta. Nyt, tässä on koko elämä, jokaisessa hetkessä, jokaisessa hengenvedossa. Olet vieressäni lämmin, kylki kylkeä vasten, lähellä.

On helppo hengittää. On hyvä olla. Läheisyytesi lämpö sulattaa elämäntöykkimät jäsenet, oikaisee kopristuneen varren, rentouttaa lähelle unenpehmyttä nirvanaa. Olen onnellinen, sinun kanssasi, juuri tässä, juuri nyt. En murehdi eilistä, en mieti huomista, on vain nyt  ja nyt on kaikki.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s