Haluan Sinua


sex1

Annan uinuneen himon nousta hitaasti hymynkareeseen, ulottua silmiin. Katson Sinua. Varpaista asti nousee lämmin tunne vatsanpohjaan. Kevyt odotus kosketuksesta, lämpimistä värähdyksistä ihollani ulottuu koko vartalolleni. Tänään riittää, että olet siinä, aivan lähellä. Vierellä. Nyt. Hidas huokaus huuliasi vasten, Sinä. Rakas.

Kosketan huulilla huuliasi. Ensin kevyesti huokaisten, sitten hiukan pidempään, pehmeästi. Suudelmassa maistuu ikävä. Kaipaus, joka tuntuu koko vartalossa. Huulet kostuvat ja kielenkärki koskettaa toista, varovasti tutkien, tunnustellen. Suudelmasi maistuu hyvälle, Hukun hyvään oloon, haluan olla vain tässä, nyt.

Käsi hakeutuu niskalle, hiuksiin, silittää selän kaarta alas, vartalo painuu tiukemmin vasten vartaloa, hakeutuu lähelle lämpimänä. Huulet etsiytyvät huulille, syventäen suudelmaa. Kuuma tunne polttaa ja vaatii koskemaan lujemmin, tule, heti…iho iholle. Kädet tuntuvat vaativammilta ympärillä, jalat kietoutuvat lähemmäs tuntien ihosta hohkaavan poltteen. Jokainen henkäys, äännähdys, ihosi karheus saavat kiemurtelemaan lähemmäksi…ethän anna minun odottaa enempää… ethän…

Kädet löytävät paljaalle iholle. Iho vaatii ihon kosketusta. Huulet hakevat kaulan kaarta, löytävät malttamattomana alemmas. Rintasi tuntuu kuumalta. Paita on saatava päältä, housut  pois. Riisumme, nyt jo hieman takellellen. Välillä kiihkeämmin, sitten taas hitaasti suudellen  kohta kohdalta paljastuvaa ihoa. Maistamme kiihkon.. kaula, olkapäät..tunnen hengityksesi, nopean pulssisi,  tunnen halusi voiman.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s