Sanahelinää


Barbie ja ken

”Mikä vain Rakkaalleni sopii. Mitä Armaani tahtoo, näinhän se tuunataan. Sanoja, jotka tuntuvat ohikulkijan korvissa kauniilta ja saa parin näyttämään sopuisan söpöltä. Harmonian perikuvalta, toisiaan kunnioittavalta. Puuttuu vain siirappinen suudelma sinetöimään koko paketti. Räps Räps..Mäki Sua..

Todellako tarkoitat mitä sanot ja annat ymmärtää. Oikeastiko Sinulle sopii. Hampaita kiristellen ja otsalohkoa hienoisesti rypistellen täytät ilman ihanuuksilla. Joustot parisuhteen ikivenyvässä kuminauhassa tapissaan ja elämä jatkuu, räps, niin ihanana ennallaan. Mäki Sua, tottakai. Kuinkas muutenkaan. Muru.

”Siis meillä saadaan ihan kaikki asiat puhuttua.” Räps. ”Muru kato ymmärtää mua ihan puolesta sanasta. Eiks, Kulta, nii?” Räps. Nostat katseesi, korvat jo puuroutuneena ja ajatukset omalle bittiradalleen harhautuneena, kännykästä ja mietit, että missä nyt oikein mennään. ” Joo, tottakai, Rakas!”

”Siis mulla oli meno kavereiden kanssa lauantaina..” ”Miten niin on sovittu..?” Söpösti Syntax Error koko parisuhteen kommunikaatiolle. Joo, Mäki Sua! Räps.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s