Mission Impossible – Seksiä parisuhteessa?


Seksi on parisuhteelle välttämätön liima. Se voi viedä järjettömyyteen… olla hidasta ja hellää ja toisinaan satuttaa ja repiä palasiksi. Riidan jälkeen sovinto ja siitä syttyvä seksi on usein kiihkeää, intohimoista, rajuakin. Surullisena intiimiä, tiivistä, tiukasti sylissä pitävää – lohduttavaa. Pitkän eron jälkeen ikävä purkautuu intohimona, joka kantaa helposti viikonlopun ylitse aina seuraavan viikon puolelle, kunnes arki taas ottaa omansa. Arkinen pikaseksi on luku sinänsä, mutta siltikin parhaimmillaan molemmille tyydyttävää paineenpurkua, stressinlaukaisua monessakin mielessä. Platoninen suhdekin voi kuulemma olla hyvin antoisa ja täydellisyyttä hipova, mutta tästä kaksikosta on platonia kyllä kaukana. Voisi sanoa, että rapatessa roiskuu!

Toisinaan kiireen keskellä hellää hetkeä viritellään puolin ja toisin useampi päivä. Ohimennen vaihdetaan toinen toistaan kiihottavampia suudelmia, pidetään tuntumalle osuessa tiukasti kiinni ja työpäivän aikana herutellaan viestein kesken ehkä tärkeänkin kokouksen. Usein ihanasti vatsanpohjssa kutkuttava, koko viikon pitkän kaavan mukaan valmisteltu seksihetki päättyy sittenkin ennen kuin ehtii alkaakaan… toisen turhauttavaan tuhinaan tai Herra Murphyn järjestämään illan huipennukseen: Mission Impossible-Gaalaan, höystettynä milloin milläkin parisuhteen liikkuvalla osasella: olkookin sitten kissa, hevonen, kiipeilyareena, kirja, projekti…lauennut hmmm…pesukone. Pura siinä sitten kerätty lataus pureksimalla vaikka paremman puutteessa tyynyliinan kulmaa…

kone


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s