Kaksi kaunista sanaa


särkynyt sydän

Rakastan Sinua. Kuinka ihanaa onkaan, kun nuo sanat Sinulle annetaan. Sydän ja sielu avoinna janoat kuulla nuo kaksi kaunista yhä uudelleen. Annat minuutesi rakentua ja saada voimaa kasvuun jokaisen rakkaussanan kuulemisesta, versoa ja kukkia.

Rakastan Sinua. Kaksi eniten väärinkäytettyä ja vähiten sisäistettyä sanaa maailmassa. Sanat, jotka saattavat luikahtaa intohimoisen kevätkiihkon lätinässä varomattomasti, aivan pyytämättä ja yllättäen.  Naamioida feromonihuipun kauniimmaksi kuin onkaan, sitouttaa sitoutumattomat.

Rakastan Sinua. Kaksi sanaa, joita ei pitäisi päästää huuliltaan, ennen kuin tuntee sydämensä pohjasopukoissa asti niiden merkityksen. Rakkauden kauneuden ja karuuden. Ikävän ja hulluuden.

Rakastan Sinua. Sanat, joiden merkitys katoaa, kun sydämesi pudotetaan syöksykierteellä alas täydessä nousukiidossa lentokoneesta. Rikkinäistä ei voi tehohoitaa ennalleen. Arvet on ja pysyy.

Rakastan Sinua. Sanat, joiden merkitys unohtuu vuorenhuippuja ja laakson pohjia pitkään yhdessä taivaltaessa. Rutinoitunut rakkausviesti ojennetaan samalla äänenpainolla kuin aamun säätiedot.

Rakastan Sinua. Tiedätkö mitä tarkoitat, kun sanot nuo sanat. Olenko valmis vastaanottamaan niiden tarkoituksen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s