Käärme somessa / Temptations on line


Kuin huumetta, imartelua ja seksiäkin tihkuvat viestit somessa. Eihän se keneltäkään ole pois, jos kurkistan pikkuisen.. Deletoin sen ihan just. Oikeastiko minulle, minusta… suljen viestin, avaan uudelleen.  Mitä ihmettä, tämän on pakko olla pilaa?!   Eihän kukaan selvinpäin voi haluta appelsiininkuori-ihoreisien sileää sisäpintaa korviaan vasten… Vastaanko? en, kyllä, en… kyl-lä. Vastaan kiltisti, että laitapas pää tyynyyn ja ota kylmä suihku ja … no jaa kuka nyt vielä tähän aikaan nukkumaan kuitenkaan menisi, iltahan on vasta nuori ..BLAA ..BLAA… Kerro, Honey, lisää? Kohtahan voisi perustaa ihan oman kähinälinen ja laittaa oikein maksullisen numeron, kun niin tuntuu olevan tarvetta. Omia ja tuon toisen ongelmaisen patoutumia ja fantasioita on helppo purkaa ja  paisuttaa  salaa somessa, puhelimessa, sähköpostitse. Kuinka sielussa tuntuukin juuri oikealta, ihanalta, kiehtovalta ja samalla kuitenkin niin syntisen kielletyltä. Sinisilmät sikkuralla unohtuu harkinta ja vastapuolen agenda… kohta ollaan lujasti koukussa ja ongelmissa, kuinkas muutenkaan… Omalle honeypuppelille voisi kai sen kauppalistan kirjoitella ja hakisikohan se junnun treeneistä.. Kiirekin ois, töissä voi tänään vähän venyä.

Kärmes


7 thoughts on “Käärme somessa / Temptations on line

 1. Ihmisiä on vaan niin paljon erinlaisia. Itse en voisi elää kylmässä suhteessa. Itse kun on syntynyt romantikoksi, läheisyyttä ja rakkautta kaipaavasi ja antavaksi persoonaksi. ONNEKSI rinnallani on ihminen joka ymmärtää ja välittää. Eikä tarvitse humalaa voidakseen haluta toista. Ottaa vastaan sen mitä annan ja minä saan mitä tarvitsen. Pelkillä arjen pienillä eleillä voi tuottaa mielihyvää toiselle. Sen ei tarvitse olla mitään suurta tai kiellettyä. Voisit kirjoittaa omalle kullalle muutakin kun kauppa listoja 🙂 Mukavia kirjoittelu hetkiä sinulle! 🙂

  Tykkää

 2. Kyllä maailmassa on ihmisiä jotka muistaa ja haluaa antaa sen huomion, hellyyden, läheisyyden joka päivä jos toinen osapuoli sitä oikeesti haluaa. Pitää olla vastaanottavainen puolin ja toisin. Yksin ihminen siihen ei pysty.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos! Aihepiiri lienee varsin tuttu monelle kulkijalle ja houkutuksia eri muodoissaan tuntuu tulevan arjessa vastaan halusipa niitä tahi ei….

   Tykkää

   1. Onhan niitä ollut joo. Kiehtoviakin. Puhelimitse ehkä harvoin mutta sähköpostitse yhdelle pojulle tuli kirjoteltuu. Siksi tuntui niin tutulle.?

    Tykkää

   2. Niin, helposti käy niin, että yllättävä huomio tuntuukin ihanalta ja vie mennessään… Se lähelläoleva, jonka kanssa arkea jakaa ja erilaisia arjen rasteja suorittaa ei varmasti muista samalla tavalla ihan koko ajan hmmm.. kertoa kaikkea sitä mitä janoaa kuulla… Saati itsekään toiselle..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s