Baltic Queen Haloo Helsinki – risteily


WP_20150218_020 Tavoite ja testikohde: onko puitteilla merkitystä Targetin mielenkiinnon herättämisessä? 😉 Saavutettu anti: vuosisadan hmm… paljon keskustelua…Itämeren suolapulssi.

Puitteet: Baltic Queen executive suite terasseineen, minibar kokonaisuudessaan, kuohuviinipullo laseineen, hedelmäkorit, Fazerin sinistä ja erikoisaamiainen kyytipoikana lasi kuohuvaa … Mitäpä nainen voisi muuta tarvita? ;P

Palveluntarjoajalle: 500 € hytin suihku liruttaa vettä varsin vaatimattomasti vanhan tverkkaajan niskaan… Naisellistakaan hikeä sillä ei pestä, puhumattakaan muusta… Laivan siivoojat taitavat olla melkoisen karaistuneita, sen verran reippaasti askelsivat hyttiin sisään nopean koputuksen jälkeen lakanoita vaihtamaan. Tällä erää ei paparazzi-kuviin valitettavasti ollut aihetta.  Pieni kohteliaisuus tässä hintaluokassa olisi asiaa.

Ideoita: Parisuhdenäkönäkökulmasta, ja miksei bilehilekin, voisi tehdä tilauksia Hot Lipsin tai Kaalimadon tuotevalikoimasta jo vaikka hyttiä varatessaan 😉 Hedelmäkorien hedelmät oli mukavasti viipaloitu, joskin iso plussa olisi tullut serveteistä ja pikkuisista lusikoista… Kiivit on hieman mielikuvitusta vaativia syötäviä halkaistuina ilman aseita. 

Baltic Queen Executive Suite    WP_20150217_015

Buffa ja muut palvelut: Buffa on – buffa, hyvässä ja huonossa. Vatsantäytettä ilman mieleenpainuvaa kokemusta, mikä kuvaa hyvin myös muiden kauppapalveluiden antia.

IMG-20150217-WA0009   IMG-20150217-WA0008

Keikka ja jatkot Haloo Helsinki heitti riehakkaan setin, mutta hieman mentiin lasten hiihtolomatunnelmissa. Harvemmin lastenkekkereissä saa niskaansa siiderituopillista ja joutuu väistelemään lattialle rikottuja lasituoppeja. Henkilökohtaisesti Haloon alkuperäinen punkahtavampi meno iskee paremmin ja Elli saisi reilusti pitää kepin kainalossa, eikä käyttää stunttia bassoa hakkaamassa. Toivelistalle laitetun Pulp Fictionin soittamisesta täytyy antaa erikoismaininta ja iso plussa. Paikalla ollut tiskijukka laittoi kyllä neljäkymppisenkin sedän puntit mukavasti tutisemaan aina pitkälle aamuyön tunneille saakka. Hiukan kyllä ihmetytti nuorten miesten nykytyyli nytkyttää joka naisen reittä ja takamusta vasten kuin pieni koiranpentu…taitaa olla jotain sukujuurta Kingissä lanseeratulle piluilulle.. Hämmennettyämme aikamme nuorisoa  notkeilla mooveillamme oli ihan mukava vetäytyä -kulkematta taksijonon kautta- oman sviitin rauhaan, bassojytkeen antaessa mukavasti rytmiä kerrosta ylempää..yläkannen diskon kautta kiertäen olisi kyllä yksinäinenkin saanut oman rytmiryhmän matkaan, vaikka hyttiin saakka patjaa lämmittämään.

WP_20150217_035

”Rakastiko Hannu piparia vai Kerttua” – Haloo Helsinki: Kiitos ei ole kirosana


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s